Üzemeltető: Blogger.

Május | Összefoglaló

Már megint bejegyzések nélkül hagytalak benneteket, ezért gondoltam írok egy kicsit arról, hogy mi történt velem a hónap folyamán.

Forrás: pexels.com

Már jó pár éve kollégista vagyok, de még mostanra sem tudtam megszokni a helyzetet. Sajnos én az a fajta ember vagyok, aki ezt a létformát nem élményként élte meg, hanem kihívásként. Valahol biztosan jót tett velem ez az egész, de a sok lemondás, ami vele járt, nem biztos, hogy építően hatott a személyiségemre. Mivel a vizsgaidőszakban szinte végig itthon szoktam lenni, már nagyon vártam a május közepét. Azóta összesen egy éjszakát töltöttem a koliban, mert ha tehettem inkább a bátyáméknál aludtam, ahol sokkal nagyobb volt a nyugalom (nekem van egy olyan furcsa szokásom, hogy vizsga előtti nap legkésőbb este 11-kor lefekszek és jól kipihenem magam). Ami a vizsgáimat illeti, elégedett vagyok az eredményekkel, bár a tegnapiéról még egyelőre nincs hír. Közben megírtuk a záróvizsga írásbeli részét, ami végül ötös lett... pedig a feladatok megoldása közben volt egy pillanat, amikor azt hittem, nem lesz meg a 60% se és szóbelire sem mehetek majd. A szakdolgozatom bírálatát is begyűjtöttem közben és a témavezetőm és a másodbírálóm is ötöst adott rá, aminek nagyon örültem. De hátra van még a szóbeli a védéssel és a másodtémával. Erre június folyamán fog sor kerülni, úgyhogy amíg nem leszek túl rajta, addig nem nagyon fogok jelentkezni.

Sajnos nem minden alakult jól a hónap folyamán. Végig nagyon stresszes és ingerlékeny voltam, ráadásul a hónap elején a cicám is meghalt, ami nagyon váratlanul ért. Még mindig nagyon hiányzik. Nem rég születtek kiscicái, akik ideiglenesen a nagyanyjukhoz kerültek, de egy idő után már ő sem foglalkozott velük, ezért most mi viseljük a gondjukat és cumisüvegből etetjük őket. Ironikus módon pont a vizsgákra való készülés az, ami most lefoglal és segít átlendülni ezen a nehéz időszakon. Amikor már nagyon tele van a fejem, World of Warcrafttal szoktam játszani. Már január óta nincs előfizetésem a játékra, de a próbaverzió így is elérhető, azon szoktam kiélni magamat. Illetve rászoktam a 8. Aranymosás nyomon követésére. Bár nem olvastam el minden kikerült részletet, volt már több olyan, amiért szorítottam, hogy megkapja a pozitív lektorit. Menet közben pedig megfordult a fejemben, hogy átköltöztetem az eddig kitett történeteimet egy külön blogspot oldalra, mert úgy érzem, hogy itt kicsit el vannak veszve. Erre a célra már csináltam is egy külön oldalt, amit el is kezdtem formázni. Agata nyomán elindulva több lengyel sablont is találtam, amik mind blogspotra készültek. Ezek közül egyet kiválasztottam és azt kezdtem el alakítgatni az ízlésemnek megfelelően. Most egyelőre nem tudom mi lesz, még az is lehet, hogy erre az oldalra fogom alkalmazni az új kinézetet... oda meg majd egy letisztultabbat szeretnék.

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Végre lett időm ide is írni!
  Részvétem a cicád miatt :( de a picik csak kárpótolnak egy keveset belőlük, még ha sok is a macera velük.
  Kíváncsi leszek arra az oldalra, vagy hogy milyen dizi fog kikerülni ide :D Agata munkái annyira szépek, én is nagyon szeretem őket használni!
  További szép napot! :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy benéztél :)
   Most már valamivel azért jobb, még mindig hiányzik a cicám, de most már előre próbálok nézni. A kicsik most már egész önállóak, a cumit már el is hagytuk 1-1,5 héttel ezelőtt (éljen!~)
   A dizájnról "röviden" annyit, hogy amiről itt írtam, azt közben már elvetettem, de a kódot (amit átírtam) el fogom valahova menteni, mert több új dolgot tanultam belőle :D viszont elég macera volt szerkeszteni, ezért megint visszatértem az Ipietoon sablonokhoz. Szerencsére ihletet kaptam, úgyhogy már ügyködök az új kinézeten, ami majd az új oldalra fog kikerülni :) csak annyi, hogy szeretnék hozzá készíteni egy fejlécképet, és az egy kicsit hosszabb folyamat. De majd az itteni dizit is szeretném lecserélni, mert elég bonyolult a kódja (nekem) :D

   Törlés

© Template by Agata