Üzemeltető: Blogger.

Változtatások

Sziasztok! Már jó pár hét telt el azóta, hogy az összes tartozásomat leadtam a külföldi egyetemnek és emiatt most jelentősen megnőtt a szabadidőm. Mégsem írtam ide új bejegyzést. Ennek nem is volt különösebb oka, egyszerűen csak máshol járt az eszem. Ma viszont eldöntöttem, hogy megtöröm a csendet.

Forrás: pexels.comAz utóbbi pár hétben több dolog is történt velem. Lotte hörcsögöm már szinte teljesen megszelídült és sikerült is lőnöm róla pár értékelhető képet, úgyhogy lehet hogy azokat majd egy "Kisállat TAG" keretein belül meg is fogom mutatni. És lehetséges, hogy a közeljövőben kapni fogok egy kiscicát is a Tigris nevű "Doorstep" macskánk mellé. Abban bízunk, hogy Tigris társasága visszatartja majd őt attól, hogy elkószáljon. Közben a testvéreim hazalátogattak és nagyon jó volt végre látni őket. A nővéremék Húsvétkor jöttek, a bátyámék pedig a választások (R.I.P.) idején.

Aztán megint előfizettem a World of Warcraftra, ami a kedvenc számítógépes játékom, de amíg külföldön voltam, addig nem akartam külön költeni rá, főleg mert a szabadidőmben inkább a városban és annak környékén csatangoltam. De most, hogy megint Magyarországon vagyok, az én kis falumban, több időt tudok szakítani a játékra. Most két fő karakterem van, két külön szerveren, ezért a nevük is hasonló (Caelan a német Malygos realmen van, Kaelan pedig az angol Sunstrider realmen található). Viszont C. egy death knight (halállovag), K. pedig egy mágus. Most legfőképpen K-val játszok, nemrég értem el vele a 107-es szintet. A játékban nagy szerepet kapnak a különböző mountok (hátasok), amik lényegében felgyorsítják a közlekedés gyorsaságát - a 20-as szinten 60 %-kal a 40-es szinten pedig 100%-kal. A 60-as szinten pedig már a repülésre is lehetőség van (ennek köszönhetően pedig a maximum 310%-os gyorsulást is el lehet érni). De ez nem minden, mert a játékban rengetegféle mount van. Nem rég megszereztem az Ashes of Al'art névre halgató hátast (amihez hetente el kellett mennem Tempest Keepbe és megölnöm a kedvenc karakteremet, Kael'thast). Al'ar egyébként egy főnix  és nagyon örülök, hogy megvan végre 😊. Rajta kívül egy sárkányt és egy siklót is sikerült szereztem.

Aztán több digitális rajznak is nekiálltam, de még mindegyik félkész állapotban van és lesznek amik úgy is fognak maradni. Ami a kis történetemet illeti, már nagyban írom az 1. fejezetet, ami jóval hosszabb lesz, mint a prológus. Igyekszem mihamarabb hozni! 
Az írás mellett olvasni is elkezdtem, bár ez nem újdonság, mert eddig is sok szépirodalmat olvastam, de most egyszerű szórakoztató regényekre vágyom. Elkezdtem a Leányrablás Budapesten III. részét, de pár oldal után letettem, mert valamiért nem kötött le, én nem szeretném az élményt elrontani azzal, hogy erőltetem. Időközben viszont kijött a Caesar ​trónja című regény Steven ​Saylortól, amit előrendeltem, amint lehetőségem volt rá, tegnap pedig átvettem a könyvesboltból. Az egyik szereplő, Meto, a kedvenc könyves karakterem és Saylor azt írta, ebben a részben nagy szerep jut majd neki. Úgyhogy most nagyon izgatott vagyok a könyve miatt.Még nem írtam az oldal külsejét érintő változásokról, holott voltaképpen emiatt kezdtem el írni az egész bejegyzést. Talán külső szemmel nem olyan nagy a változás, mint az én szemszögemből, de én most jóval komfortosabban érzem itt magam. Nem nagyon értek a kódoláshoz, de ha rájövök, hogy az adott sor mit és hogyan módosít, akkor már bele tudok nyúlni. A mostani alapot Agata szolgáltatta, viszont inkább kivettem elemeket a kódból, minthogy hozzáadtam volna. Agata egyébként első sorban Bloggerre alkalmazható sablonokat gyárt, ami külön öröm volt a számomra, az enyémnek itt található a linkje. És azért esett rá a választásom, mert végre nem sávok vannak benne, hanem mindennek külön szövegdoboza van, a bejegyzéseknek is és a jobb oldali tartalmaknak is. Lok'tar! Most végre sikerült egy olyan kinézetet adnom a blogomnak, ami nagyban emlékeztet az egykori G-Portálos oldalaméra. Fejlécet azonban még mindig nem állítottam be, aminek több oka is van. Az egyik az, hogy egy idegen embertől származó képet nem tudnék eltűrni a személyes blogomon (már korábban próbálkoztam vele). A másik pedig, hogy az én képeim még nincsenek azon a szinten, hogy bármelyiket is kirakjam ide... ezért jobb híján üresen hagytam azt a részt. Majd megpróbálok kitalálni valamit, de egyelőre nekem így is megfelel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Template by Agata